★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| Konu: TAZE FORUM TANITIM VİDEOSU HAZIRLAMA YARIŞMASI Ptsi Eyl. 06, 2010 1:43 am | |
| Video Çekmek İçin Bu Programi Kullanmak . Program İsteğe Bağlı Olarak Değişebilir;
Bu Programı Kullanmak İsteyenler İse Programin Kendi Dosyasini Bana Yollasın (Mpg, Avi vs Donusturmeden!)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eğer Daha Önce Ekran Kaydeden Programlar İle Video Hazirladiysaniz Bu Yarisma Tam Size Göre
En iyi Forumu Tanıtan,anlatan guzel yonlerini gosteren Üyemiz kazanacak
Video Özellikleri , Boyutu Önemli Degil
Videonun Nasil Olacagi Tamamen Size Bağlı
Biraz Video, Biraz Resim Sırf Resim Olmasın
Süresi En Az 2 Dakika Ve En Fazla 8 Dakika Olabilir
Videolari Bir Adet Dosya Paylasim Sitesine Upload Edip Linklerini Buraya Yollayacaksınız ( İsteyenler Video Paylaşım Sitelerine Upload Edebilir Fakat Görüntü Kalitesi Biraz Kötüleşecektir )
Kazanana V.İ.P Üyelik ( Forum Özel Üyesi ) + İstege Bağlı olarakta Warrock Güncel Hackleri Size Ulaştıracağız
Videoyu Upload Edebileceginiz Birkac " Video " Paylaşım Sitesi; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Videoyu Upload Edebileceginiz Birkac " Dosya " Paylaşım Sitesi;
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1. ye V.İ.P Üyelik ( Forum Özel ÜYesi ) 1 Aylık + İstege Bağlı olarakta Warrock Güncel Hackler Elinize Ulaşacak
2. ye V.İ.P Üyelik ( Forum Özel ÜYesi ) 20 Günlük + İstege Bağlı olarakta Warrock Güncel Hackler Elinize Ulaşacak
3. ye V.İ.P Üyelik ( Forum Özel ÜYesi ) 10 Günlük + İstege Bağlı olarakta Warrock Güncel Hackler Elinize Ulaşacak
Şimdiden Yarışmaya Katılacak Olan Arkadaşlara ßaşarılar Dilerim. Yarışma 06.09.2010 Tarihinde Başlayacak Ve 01.10.2010 Tarihinde Sona Erecektir.
En son ★ÅDMÌN★ tarafından C.tesi Ekim 02, 2010 10:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
kadirselen
Mesaj Sayısı : 550 Kayıt tarihi : 15/08/10 Yaş : 34 Nerden : Denizli Cinsiyet :
| Konu: Geri: TAZE FORUM TANITIM VİDEOSU HAZIRLAMA YARIŞMASI Ptsi Eyl. 06, 2010 7:37 pm | |
| | |
|
★Mǿяpнiпé★ Süper Moderatör Tasarımcı
Mesaj Sayısı : 355 Kayıt tarihi : 21/08/10 Yaş : 29 Nerden : HeLL Cinsiyet :
| Konu: Geri: TAZE FORUM TANITIM VİDEOSU HAZIRLAMA YARIŞMASI Perş. Eyl. 09, 2010 8:10 am | |
| Herkese Başarılar Diliyorum.... | |
|
Darth Vader
Mesaj Sayısı : 286 Kayıt tarihi : 12/09/10 Yaş : 28 Nerden : Nereye Cinsiyet :
| Konu: Geri: TAZE FORUM TANITIM VİDEOSU HAZIRLAMA YARIŞMASI Ptsi Eyl. 13, 2010 9:50 am | |
| Güzel Bir Yarışma Bide En Haftanın En Aktif Yollayıcısı Yapalım Her Pazartesi Günleri İstatistik Den Bakalım 1 . OLANA 1 HAFTALIK VİP UYELİK FLN FLN NASIL OLUR? | |
|
★Mǿяpнiпé★ Süper Moderatör Tasarımcı
Mesaj Sayısı : 355 Kayıt tarihi : 21/08/10 Yaş : 29 Nerden : HeLL Cinsiyet :
| |
kadirselen
Mesaj Sayısı : 550 Kayıt tarihi : 15/08/10 Yaş : 34 Nerden : Denizli Cinsiyet :
| Konu: Geri: TAZE FORUM TANITIM VİDEOSU HAZIRLAMA YARIŞMASI Salı Eyl. 21, 2010 4:05 pm | |
| | |
|
samsafi ÖzeL ÜyE
Mesaj Sayısı : 174 Kayıt tarihi : 18/08/10 Yaş : 32 Nerden : Ankara Cinsiyet :
| Konu: Geri: TAZE FORUM TANITIM VİDEOSU HAZIRLAMA YARIŞMASI Salı Eyl. 21, 2010 4:59 pm | |
| pff az da kalmış bu gün çekicem vakit bulursam | |
|
★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| |