| GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| Konu: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Perş. Ağus. 26, 2010 1:55 pm | |
|
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Özellikleri: Kendi mp3lerinizi artık bu modda dinleyebileceksiniz. 1- Tüm arabalar değiştirildi. Yerlerine Türk arabaları (Tofaş Kartal, Murat 131, VW Vosvos, Fiat Uno vs.) Bisiklet, Nfs Underground arabaları ve diğer tanınmış yabancı araçlar konuldu. 2- Kurşun izleri renkli olarak değiştirildi. 3- Pizzacı Mc Donald's ile ,benzin ci Petrol Ofisi ile değiştirildi. 4- Tüm araçlara 3 renkli(mavi, kırmızı, yeşil) far ışıkları ve sarı renkli neon eklenildi. 5- Gazeteler Sabah ve Türkiye gazetesi olarak değiştirildi. 6- Oyunda sarhoş olabiliyoruz. Yeni 7- Bazı görevlere bizi taksi götürüyor. Yeni 8- Oyunda artık yüzebiliyoruz. Tırmanabiliyoruz. Oturabiliyoruz. Tuvalet yapabiliyoruz. 9- Benzin alabiliyoruz. 10- Sınırsız araç alan Yeni bir garaj eklendi. Yeni 11- Denizin rengi maviden yeşile dönüştürüldü. Yeni 12- Tüm araçlara Nitro (NOS) eklendi. 13- Polisler peşinize düştüğünde ellerinizi havaya kaldırıp polislerden kurtulabiliyorsunuz. 14- Çaldığınız araca bindiğinizde kapılar otomatik olarak kilitleniyor. 15- Moto sikletin üstünde ne yaparsanız yapın düşmeyeceksiniz. 16- Kumsalda bir eğlence parkı bulunuyor. 17- Gta San Andreas Hud'u (Sağlık, Para, Saat göstergesi) eklendi. Yeni 18- Dondurmacı aracı yenilendi. 19- Araba galerisi yenilendi. 20- Radar renkli olarak değiştirildi. 21- Yeni bir tank eklendi. 22- Hız göstergesi eklendi. 23- Arabaların %99 ına Türkiye plakaları eklendi. 24- Milli takım forması ve Dört büyük takım forması eklendi. 25- Daha küçük ve daha şık bir cep telefon u eklendi. 26- Artık giremediğimiz bazı yerlere girebiliyoruz. 27- Her garaja 4 araç sığabiliyor. 28- Dolar işareti ($) Türk lirası (TL) olarak değiştirildi. 29- Oyuna Bullet Time (Ağır Çekim) eklendi. 30- İstediğiniz yerde oyunu save'leyebilirsiniz. (Quick save) 31- Yol tabelalarının bir kısmı Türkiye Yol tabelalarına uyarlandı. 32- 3. göz kamerası ve 1. göz kamerası eklendi. 33- Araçlar artık hasar almayacak şekilde ayarlandı. 34- Sağlığınız artık hiç azalmıyor. 35- Diğer yayalarla kaos yaratabiliyorsunuz ve hepsinin elinde tam teşekkürlü silahlar var. 36- Oynarken dinleyebileceğiniz 3 tane yeni Türkçe şarkı eklendi. Yeni 37- Motosikletlere mavi renkli neon eklendi. 38- Sinemaskop (Yeşil çizgili) görüntü eklendi.
En son Admin tarafından Çarş. Eyl. 01, 2010 11:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
z4gR35
Mesaj Sayısı : 72 Kayıt tarihi : 29/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Bucaa!! Cinsiyet :
| Konu: Geri: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Paz Ağus. 29, 2010 10:34 pm | |
| en güzel gta oyunu bence gta3 çok süper bi oyun foruma eklıyecegım yakında onu. Eskı olmasına ragmen adamlar görevleri süper yapmış . | |
|
| |
ByCeo35
Mesaj Sayısı : 314 Kayıt tarihi : 27/08/10 Yaş : 30 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| Konu: Geri: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Ptsi Ağus. 30, 2010 3:52 pm | |
| İndirdim Ama Çalıştıramadım.Onu Da Anlatırmısın?GTA Kurtlar Vadisi Var Şu An Ama Türk City Oynamak İstiyorum.Teşekkürler | |
|
| |
z4gR35
Mesaj Sayısı : 72 Kayıt tarihi : 29/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Bucaa!! Cinsiyet :
| Konu: Geri: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Ptsi Ağus. 30, 2010 7:21 pm | |
| Kardesım yenı yamayı kuramamısındır 0 dan yuklemek gerekebılır ben sana 0 lınkını verecegım ardından o yamayı kurmayı dene olurmu ?
Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rar Şifresi : xp111 | |
|
| |
ByCeo35
| Konu: Geri: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Ptsi Ağus. 30, 2010 9:21 pm | |
| Link bozuk sanırım kontrol edermisin | |
|
| |
z4gR35
| Konu: Geri: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Ptsi Ağus. 30, 2010 11:18 pm | |
| Evet kardesim kusura bakma aceleden o müsait zamanımda vercegim lınkı dil anlatım sınavına çalısıyorumda . =) | |
|
| |
ByCeo35
| Konu: Geri: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Ptsi Ağus. 30, 2010 11:23 pm | |
| - z4gR35 demiş ki:
- Evet kardesim kusura bakma aceleden o müsait zamanımda vercegim lınkı dil anlatım sınavına çalısıyorumda . =)
Kolay Gelsin Kardeşim Ne Kusuru =) | |
|
| |
★Mǿяpнiпé★ Süper Moderatör Tasarımcı
Mesaj Sayısı : 355 Kayıt tarihi : 21/08/10 Yaş : 29 Nerden : HeLL Cinsiyet :
| Konu: Geri: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Çarş. Eyl. 01, 2010 7:26 pm | |
| 7 Partta Gta Vice City Üstüne Yama Kurarsın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| |
| |
ByCeo35
| |
| |
Darth Vader
Mesaj Sayısı : 286 Kayıt tarihi : 12/09/10 Yaş : 28 Nerden : Nereye Cinsiyet :
| Konu: Geri: GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) Paz Eyl. 12, 2010 6:46 pm | |
| Ben Bu Yamayı Kullandım Oyunu Güzelleştiriyor | |
|
| |
| GTA TÜRK CİTY TEK LİNK *YAMA* Toros-Tofaş Herşey Var :) | |
|