bir gün Ali'nin öğretmeni sınıfa ödev olarak beş cümle yazıp gelin demiş. Ali eve gelince babası futbol izlerken sormuş "baba bana bir cümle" söylermisin? babası bir oyuncuya sinirlendiğinden "p.ç." demiş Ali de bunu yazmış. Annesi yemek pişirirken sormuş anne bana bir cümle söylermisin? annesi yemekte sanayağ kullandığından "sana sana sana" demiş. Bunu da yazmış. ablası sevgilisiyle konuşurken abla bana bir cümle söyler misin? ablası "ay şekerim bu gün gelemem yarın geleyim." demiş. Abisi de tiyatroya çalışırken abi bana bir cümle söyler misin? Abisi "beeen tarzan, beeen tarzan." demiş. küçük kardeşi gameboy oynarken kardeşim bana bir cümle söyler misin? kardeşi "pili bittiii, pili bittiii" demiş. okula geldiğinde öğretmeni Ali'ye sen ne yazdın demiş. Ali de "o.ç" öğretmeni sen kime diyorsun? "sana sana sana" öğretmeni "gel müdüre gidiyoruz." Ali "ay şekerim bu gün gelemem yarın geleyim." öğretmen "sen kim oluyorsun? Ali "beeen tarzan, beeen tarzan." öğretmen bayılmış. Ali "pili bittiii, pili bittiii" demiş.