| Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. | |
|
+3NharkoZ Darth Vader ★ÅDMÌN★ 7 posters |
Tanıtım Videosu Nasıl Olmuş ? | Süper | | 80% | [ 4 ] | Güzel | | 0% | [ 0 ] | Daha Güzel olabilirdi | | 20% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 5 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| Konu: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Çarş. Eyl. 22, 2010 7:29 pm | |
| " ★ÅDMÌN★ Ve kadirselen " 2 Yönetici Tarafından Hazırlanan Tanıtım Videosu İyi SeyirlerLink Altta
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yorumlarınızı bekliyoruz. Videoyu Upload Ettikten Sonra Görüntü Kalitesi Birazcık Bozulmuş.
Sizlerinde Çalışmalarını Bekliyoruz Bu Sadece Örnek Bi Çalışmadır..
En son ★ÅDMÌN★ tarafından Çarş. Eyl. 22, 2010 8:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Darth Vader
Mesaj Sayısı : 286 Kayıt tarihi : 12/09/10 Yaş : 28 Nerden : Nereye Cinsiyet :
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Çarş. Eyl. 22, 2010 8:00 pm | |
| Süper Olmuş Ellerinize Sağlık.. | |
|
| |
NharkoZ
Mesaj Sayısı : 185 Kayıt tarihi : 19/08/10 Yaş : 28 Nerden : Geldiğimi Bilmiyorum :D Cinsiyet :
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Çarş. Eyl. 22, 2010 8:15 pm | |
| Güzel Yapmışsınız Müzikde Güzel | |
|
| |
kadirselen
Mesaj Sayısı : 550 Kayıt tarihi : 15/08/10 Yaş : 34 Nerden : Denizli Cinsiyet :
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Çarş. Eyl. 22, 2010 8:25 pm | |
| Elcezlerimize Saglık yha HAKAN ŞEN KADİR SELEN | |
|
| |
mem1998 | Agresif |
Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 21/09/10 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Cinsiyet :
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Çarş. Eyl. 22, 2010 8:37 pm | |
| Benim konularım çıkmış hep. 58. saniye'ye dikkat! :DDD | |
|
| |
CtrL Moderatör Özel Üye
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 02/09/10 Yaş : 30 Nerden : TazeForum Cinsiyet :
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Çarş. Eyl. 22, 2010 9:38 pm | |
| Simdiden Taze Forum Tanıtım Videosu Hayılı olsun Begendım | |
|
| |
★ÅDMÌN★
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Çarş. Eyl. 22, 2010 10:05 pm | |
| Teşekkürler Aynı Tanıtımı Sizlerdende Bekliyoruz..
| |
|
| |
CtrL Moderatör Özel Üye
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 02/09/10 Yaş : 30 Nerden : TazeForum Cinsiyet :
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Çarş. Eyl. 22, 2010 10:09 pm | |
| Bn cekerdım video ama bnm net yavas videoyu koyarken 1 gun fln surer cunku en son 2 dklik Video koymayı calıstıgımda 4 saat surmusdu bnde 2 saat olunca kapatmıstım sıkıntıdan | |
|
| |
★ÅDMÌN★
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Perş. Eyl. 23, 2010 9:17 am | |
| Sen Videoyu Hazırladıktan Sonra .Rar la Dosyayı Arşive Ekle Sonra Upload Et Ben İndirip Video Sitelerine Yüklerim. Olmadı Senın Bilgisayara Programla Bağlanırım Orada Video Boyutunu Sıkıştırarak Kendim Upload Ederim Senin Bilgisayarından ..
| |
|
| |
kadirselen
Mesaj Sayısı : 550 Kayıt tarihi : 15/08/10 Yaş : 34 Nerden : Denizli Cinsiyet :
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Paz Eyl. 26, 2010 10:43 am | |
| O Kadar ugraştık Bu Kadar yorum Gelmiş | |
|
| |
samsafi ÖzeL ÜyE
Mesaj Sayısı : 174 Kayıt tarihi : 18/08/10 Yaş : 32 Nerden : Ankara Cinsiyet :
| Konu: Geri: Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. Paz Eyl. 26, 2010 7:57 pm | |
| Açıkcası ben daha çok video şeklinde bekliyordum bu daha çok slayt gibi olmuş ama yinede güzel okuldan vakit bulabilrsem bende yapıcam inş | |
|
| |
| Taze Forum Tanıtım Videosu .. ★ÅDMÌN★ & kadirselen Tarafından Hazırlanmıştır.. | |
|