★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| Konu: Kız Tavlama Sanatı C.tesi Eyl. 18, 2010 10:45 pm | |
|
- İlk kural,kızları kesinlikle gözünde büyütme.
- Kızlarla dalga geç, laf at ama “Kamyonun olayım sür beni!” cinsinden değil.Biraz aşağılayıcı,tırmalıyıcı laflar.
- Bakışmak çok önemli, iyi bir bakış nasıl olur ileriki yazılarda aktaracağım.Siz elinizden gelenin en iyisini yapın.Ve unutmayın: Kızlar sizin bakışlarınızdan herşeyi anlar, ama erkek milleti olarak pek beceremeyiz.Kızların bakışlarını iyi etüt edin. Her bakana “Kesiyor abi bu beni.” demeyin
- Tek gezen kızlara yönelin.Hem kız arkadaşı hem de erkek arkadaşı olmayan kızlar psikolojik olarak güçsüz durumdadır.Yardım edin.
- Grup olarak işe kalkışmayın.Farzı misal siz 4 kişi o tek ise,kıza açılmaya gittiğinizde,o yanınızdaki arkadaşınızı beğenmiş olabilir.Mor olmak güzel değildir. Ya da siz tekken 3lü 4lü kız gruplarına gitmeyin.Risklidir.Kestiğiniz hatunun arkadaşı sizi beğenmiş ve paylaşılmış olabilirsiniz.Bu da moral bozucu.
- İsteğinize göre mekan seçimi yapın.Ciddi ilişkiler için cafeler, derslikler vs. olarak güzel yerlerdir. Gönül eğlendirmek için kız arıyorsanız,en yakın bara gidin.Votka-Redbull isteyin ve sadece bekleyin
- Kızlara iltifat etmek güzeldir ama dozunda kalmalıdır. “Bugün saçların çok güzel olmuş” dedikten biraz sonra, “İlk gördüğümde sanki daha inceydin” demek çoğu kızda hakaret olarak algılansa da, genelde maça 1-0 önde başlamanıza sebep olur.
- Ve iTaLiaNo PLaYBoY’un vazgeçemediği ve en işe yarar kural ise<blockquote>ki bu benim kişiliğimden geliyor,sizde böyle bir durum yoksa,çok zorlamayın.Rezil olmak içten değildir.
</blockquote>sıradışı olmaktır. Etrafta sizin gibi aç bir sürü insan var.Siz onlardan farklı olun. Öyle bir taktik belirleyin ki,siz kıza değil de kız size teklif etmeye mecbur kalsın.
</li> | |
|