Mesaj Sayısı : 174 Kayıt tarihi : 18/08/10 Yaş : 32 Nerden : Ankara Cinsiyet :
Konu: Geri: Sağ tuş gerçek hayatta olsaydı :D [part 2] C.tesi Eyl. 18, 2010 9:55 pm
Teşekkürler rep için değil de insanların yorumu beni daha mutlu ediyor sonuçta rep nedir ki? (bununla ilgili bir araştırma yapıcam ) ama insanların düşüncelerini yazıya dökmesi daha güzel gerçi rep te düşünceyi ifade etme yöntemi ama o ayrı
samsafi
ÖzeL ÜyE
Mesaj Sayısı : 174 Kayıt tarihi : 18/08/10 Yaş : 32 Nerden : Ankara Cinsiyet :
Konu: Geri: Sağ tuş gerçek hayatta olsaydı :D [part 2] C.tesi Eyl. 18, 2010 9:56 pm
★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
Konu: Geri: Sağ tuş gerçek hayatta olsaydı :D [part 2] C.tesi Eyl. 18, 2010 9:57 pm
samsafi demiş ki:
Teşekkürler rep için değil de insanların yorumu beni daha mutlu ediyor sonuçta rep nedir ki? (bununla ilgili bir araştırma yapıcam ) ama insanların düşüncelerini yazıya dökmesi daha güzel gerçi rep te düşünceyi ifade etme yöntemi ama o ayrı
Yorumunu Beğendim ++ Rep
CtrL
Moderatör Özel Üye
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 02/09/10 Yaş : 30 Nerden : TazeForum Cinsiyet :
Konu: Geri: Sağ tuş gerçek hayatta olsaydı :D [part 2] C.tesi Eyl. 18, 2010 9:58 pm
★ÅDMÌN★ demiş ki:
samsafi demiş ki:
Yorumunu Beğendim ++ Rep
Hehe aynen bnde Verecegim bnde Begendım
★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
Konu: Geri: Sağ tuş gerçek hayatta olsaydı :D [part 2] C.tesi Eyl. 18, 2010 9:58 pm