Beyler son zamanlarda mutlaka duymuşsunuzdur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu site bedava G1 kredisi veriyormuş diye bir durum var.Aslında kısmen doğru ama bunu bizim forumumuzda ingilizcesi iyi biri olan varsa çözebilir.Ama ben siteyi araştırdım.Öncelikle siteye girip üye olmamaız gerek ancak üye olmadan önce 'chosee your category' yazan ve altında seçenekler olan bir yer var oradan MMO PC GAME POİNTS İ seçiyoruz.Daha sonra GET İT e tıklıyoruz.Daha sonra açılan sayfadan istediğimiz g1 miktarını seçip sağda Sing Up Here adlı bölüm var orayı uygun bir e-mail adresiyle doldurup diğerleriniz sallıyorsunuz.Ancak girmeniz gereken posta kodu:65000 galiba diğer sitelerde öyle yazıyordu.Neyse sonra aktivasyon kodunun üstüne tıklıyoruz e-mail imize gelen.İşte sorun da bundan sonrasında başlıyor.Şimdi yapmanız gereken başka kişileri sitenin size verdiği adresten üye yapmaya çalışıyorsunuz.Diğer sitelerde bu bilgi verilmediği içn herkes takılıyor bu noktada.Site bunu reklam için yapıyor sanırsam.Neyse sizin adresinizden kayıt olan varsa bunu site yöneticileri değerlendiriyor ve istediğiniz hediyeyi veriyorlar.ANCAK KENDİ IP KODUNUZU SİTE YÖNETCİLERİ BİLİYORLAR,dolayısıyla eğer siz kendi ıp kodunuzdan kendi adresinizden bunu yaparsanız banlanıyorsunuz ve hediyenizi asla alamıyorsunuz. Lütfen herkes üye olup kendi adresini yazsın ve herkes birbirinin linkinden kayıt olsun böylelikle herkesin istediği olmuş olur.
Benim linkim şu
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]burdan kayıt olursanız sevinirim,sevinmekel kalmam kendi linkinizi buraya yazarsanız ben de sizin linkinize tıklayacağım ve kayıt olacağıM.
SİTEYE 11 KİŞİ KAZANDIRMANIZ GEREKİYOR SADECE ÖYLE SADECE ÜYE OLMAKLA BİTMİYOR.11 KİŞİ KAZANDIRINCA HEDİYENİZİ ALIYORSUNUZ YALAN DEĞİLDİR.
ADMİN ABİ ÖNCE BİR DENE SONRA KİLİTLERSİN KONUYU İSTERSEN AMA DENEMEYE DE MÜSAADE ET LÜTFEN FAKE DEĞİL