KaRaeL ÖzeL ÜyE
Mesaj Sayısı : 197 Kayıt tarihi : 19/08/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul Cinsiyet :
| Konu: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım Çarş. Eyl. 15, 2010 2:33 pm | |
| Metin2 Pvp Kurmak İsTeyenLer İçin DosYaLar
Not:AlınTıdır LİNKLER: 1-Kurmak İçin Gerekli Tüm Dosyalar Bunun İçinde[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rar Şifresi: emre-28 Rar ın İçindeki Exe Şifresi: mcncc.com Rar'dan Çıkan Exe 'şifresi Yani Server Files Şifresi " mcncc.com " Tırnak İşaretleri Yok Sadece tırnak içindekiler. 2-Navicat (Bu GerekLi Değil Ama Gm Yaparken Bunu Kullanıcaksınız) Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.](16 MB) İndirme Linkine Tıklayın ve Siteye Girin Kısa Bi Süre Bekledikten Sonra ( 10 saniye ) İndirme Linki Navicat'ın Orjinal Sitedeki linki gelecektir Virüs Filan Olması İmkansız.. Tıklayın direk İnmeye başlar...2-Türkçe exe İsteyenler
Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Video Linki:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Videoda; Hamachili Server Kurmak Navicat'ta mysq hatası çözümü Karakterinizi Gm Yapmak Portmap Ayarları
AlınTıdır
| |
|
★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım Çarş. Eyl. 15, 2010 3:04 pm | |
| Pvp Kurmak İçi İşe Yarar Bi Kaynak Fakat Artık Hamacili serverlere Giren Pek Az Kişi Var
| |
|
Darth Vader
Mesaj Sayısı : 286 Kayıt tarihi : 12/09/10 Yaş : 28 Nerden : Nereye Cinsiyet :
| Konu: Geri: Metin2 Hamachili Local Server Kurmak Video'Lu AnLaTım Perş. Eyl. 16, 2010 9:26 am | |
| Adminim Okadar Emin Olmayın BEN FlyMt2 Oynuyom Hamachi Adamda VPS Serverdeki Kadar Oyuncu Var | |
|