★ÅDMÌN★
Mesaj Sayısı : 702 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 33 Nerden : İzmir Cinsiyet :
| Konu: En Sevdiğiniz Film repliklleri !! Ptsi Eyl. 13, 2010 9:55 pm | |
| -Ben küple içsem bana bir şey olmaz.. -Tabii,çünkü sen davaroğlu davarsın...(DAVARO)
-Zaten senin karı bir .oka benzemiyordu... -Olsun kargaya yavrusu şahan gibisir...(DAVARO)
-Peki hıyar tarlası ne olacak? -Hıyar tarlası alacak olanın .ıçına girsin...(DAVARO)
-Ula hortum,ağzıma değil .ıçıma giriyor...(DAVARO)
-Yeşil Vadi bizimdir,yaşasın SEFEROĞULLARI...(TOSUN PAŞA)
-Ceviz kırayım yersin...(VİZONTELE 2)
-Yazıyı değiştirmişler. -Kimler? -Sosyal Faşistler... -Cahitgiller...Koş...(VİZONTELE 2)
-Ve ben... naçiz himetkarınız komser ZİVER,Galata'dan bu illeti söküp atmazsam apoletleri süker atarım...(ŞEKERPARE)
-Seni çokseverim... -Ya babamı? -Asıl babanı severdim...(GULYABANİ...Hayeletin göründüğü sahne)
kemal sunal başlık parası biriktirmek için şehire iner inşaatte çalışmaya başlar. aybaşı gelir, maaşı almak için sıraya girer: -300,300,300,100... -niye yüz? -onlar sendikalı! -ben de harranliyem! -bas git lan!!
-Sefil nereye gidirsen sabah sabah? -Yavukluma bayram hediyesi götüriyem -Ne ki o tenekedeki? -Tezektir,düşünmüşem daha değerlisini bulamamışam. -Ula insan sevdiğine inek .oku verir mi? -kendi .okumu verecek değilim ya...(SEFİL BİLO)
- Faşo Aga - Ulen Faşo nedir ki? - Böyle .uşt gibim, .bne gibim bişey
-Ula ne yapıyorsun ? -Bu suyun esansı eksiktir Agam.
-Bakmak yasak.. - .ıçmakta yasak mı? - Yok o değildir. - O zaman eğil de bir suratına .ıçam
- Ağaya beleş... Buyur ağam sana beleştir - Ula ağanın pohu üstüne poh olur mi?
KİBAR FEYZO
Sizlerde Sevidiginz Film Repliklerini Paylaşabilirsiniz. | |
|