.
ÜYE OLDUKTAN SONRA REKLAM KALKACAKTIR !!!



 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKayıt OlGiriş yapİletişim
Reklam Alanı
Reklam Vermek İçin Tıklayınız
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Headquarters Gaming PRO [sXe] - 178.211.51.12
Ptsi Ara. 15, 2014 1:31 pm tarafından nonofthem

» Çok Uzun Zaman Aradan Sonra Geri Dönüş : mem1998
Çarş. Mayıs 23, 2012 7:37 pm tarafından mem1998

» Moderatör Alımı
C.tesi Mart 10, 2012 6:11 pm tarafından Pyrokinezi

» Gold k1 kodu :)
C.tesi Tem. 02, 2011 3:35 pm tarafından Reis61

» Warrock Bedava K1 İlk Kapan Alır ArkadaşLar Yöneticiler Lütfen Siz Almayın Kodu...
C.tesi Mayıs 21, 2011 9:16 pm tarafından darkus2

» Muhteşem bir forum
Cuma Şub. 25, 2011 11:35 pm tarafından apachibebetto

En iyi yollayıcılar
★ÅDMÌN★ (702)
 
kadirselen (550)
 
★Mǿяpнiпé★ (355)
 
ByCeo35 (314)
 
Darth Vader (286)
 
KaRaeL (197)
 
NharkoZ (185)
 
samsafi (174)
 
Lucho~ (101)
 
bucalii35 (97)
 
Kimler hatta?
Toplam 8 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 8 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 221 kişi Ptsi Eyl. 06, 2010 1:15 pm tarihinde online oldu.

Online Sayaç
Anahtar-kelime
silah

Paylaş | 
 

 Bilgisayarda Acılan MSN 'leri LİSTELEME

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kadirselen
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
avatar


<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 550
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/08/10
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : Denizli
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek


MesajKonu: Bilgisayarda Acılan MSN 'leri LİSTELEME   Paz Ağus. 22, 2010 12:23 pm

Kullanıcı Adı Al
Private Declare Function GetUserName Lib "advapi32.dll" Alias "GetUserNameA" (ByVal lpBuffer As String, nSize As Long) As Long
'-----------------------------------------------
'MSN Listele
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" _
(ByVal hwnd As Long, _
ByVal wMsg As Long, _
ByVal wParam As Long, _
lParam As Any) As Long
Private Const LB_DIR = &H18D
Private Const DDL_DIRECTORY = &H10
Private Const DDL_ARCHIVE = &H20
Private Const DDL_EXCLUSIVE = &H8000
'----------------------------------------------
Private Sub Form_Load()
username
msnlistd
End Sub
Sub username() 'Kullanıcı Adını Göstermek İçIn
On Error Resume Next
Dim ret As Long
Dim c_name As String * 255
Dim u_name As String * 255
ret = GetUserName(u_name, Len(u_name))
If ret = 1 Then
lbluser.Caption = u_name
End If
End Sub
Sub msnlistd() 'MSN Listelemek İçIn
On Error Resume Next
SendMessage List1.hwnd, LB_DIR, DDL_EXCLUSIVE Or DDL_DIRECTORY, ByVal "C:/Documents And Settings/" & lbluser.Caption & "/Local Settings/Application Data/Microsoft/Messenger/*.*"
List1.RemoveItem 0
End Sub





KADİR SELEN

www.indiroloji.com ' Herkesi Bekleriz Yeni Forumumuza ..





Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://tazeforum.123.st
seyma
| Acemi |
| Acemi |
avatar


<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Yaş</b> Yaş : 24
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın


MesajKonu: Geri: Bilgisayarda Acılan MSN 'leri LİSTELEME   Ptsi Kas. 01, 2010 9:33 pm

olmuyor Sad
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
kadirselen
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
avatar


<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 550
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/08/10
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : Denizli
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek


MesajKonu: Geri: Bilgisayarda Acılan MSN 'leri LİSTELEME   Ptsi Kas. 01, 2010 10:23 pm

Kodları Direk Kopyala yapıştı mı yaptınız

www.indiroloji.com ' Herkesi Bekleriz Yeni Forumumuza ..





Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://tazeforum.123.st
 
Bilgisayarda Acılan MSN 'leri LİSTELEME
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tr De Ki GiBi Lvl Leri Görme Squitv1

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Bilgisayar & İnternet :: Web Tasarım ve Programlama :: Visual Basic-
Buraya geçin: