.
ÜYE OLDUKTAN SONRA REKLAM KALKACAKTIR !!!



 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKayıt OlGiriş yapİletişim
Reklam Alanı
Reklam Vermek İçin Tıklayınız
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Headquarters Gaming PRO [sXe] - 178.211.51.12
Ptsi Ara. 15, 2014 1:31 pm tarafından nonofthem

» Çok Uzun Zaman Aradan Sonra Geri Dönüş : mem1998
Çarş. Mayıs 23, 2012 7:37 pm tarafından mem1998

» Moderatör Alımı
C.tesi Mart 10, 2012 6:11 pm tarafından Pyrokinezi

» Gold k1 kodu :)
C.tesi Tem. 02, 2011 3:35 pm tarafından Reis61

» Warrock Bedava K1 İlk Kapan Alır ArkadaşLar Yöneticiler Lütfen Siz Almayın Kodu...
C.tesi Mayıs 21, 2011 9:16 pm tarafından darkus2

» Muhteşem bir forum
Cuma Şub. 25, 2011 11:35 pm tarafından apachibebetto

En iyi yollayıcılar
★ÅDMÌN★ (702)
 
kadirselen (550)
 
★Mǿяpнiпé★ (355)
 
ByCeo35 (314)
 
Darth Vader (286)
 
KaRaeL (197)
 
NharkoZ (185)
 
samsafi (174)
 
Lucho~ (101)
 
bucalii35 (97)
 
Kimler hatta?
Toplam 6 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 6 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 221 kişi Ptsi Eyl. 06, 2010 1:15 pm tarihinde online oldu.

Online Sayaç
Anahtar-kelime
silah

Paylaş | 
 

 Buttton YAKALAMA Oyunu

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kadirselen
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
avatar


<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 550
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/08/10
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : Denizli
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek


MesajKonu: Buttton YAKALAMA Oyunu    C.tesi Ağus. 21, 2010 8:13 pm

- dizayn kısmına bir adet button ve Timer ekleyin

Dim x, y As Integer
Private Sub Button1_Click

Timer1.Stop()
MsgBox("tebrikler")
Button1.Width = Button1.Width - (Button1.Width * 20 / 100)
Button1.Height = Button1.Height - (Button1.Height * 20 / 100)

If Button1.Width <= 50 And Button1.Height <= 50 Then
Timer1.Interval = 350
MsgBox("SEVİYE 2 ")

End If
If Button1.Width <= 40 And Button1.Height <= 40 Then
Timer1.Interval = 10
MsgBox("SEVİYE 3 ")

End If
Timer1.Start()

End Sub

Private Sub Form1_Load(
Timer1.Start()
End Sub

Private Sub Timer1_Tick
Randomize()
x = Rnd() * 300
y = Rnd() * 300
Button1.Location = New Point(x, y)
End Sub
End Class<u></u><b></b>

KADİR SELEN

www.indiroloji.com ' Herkesi Bekleriz Yeni Forumumuza ..





Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://tazeforum.123.st
★ÅDMÌN★
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
avatar


<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 702
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/08/10
<b>Yaş</b> Yaş : 27
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek


MesajKonu: Geri: Buttton YAKALAMA Oyunu    C.tesi Ağus. 21, 2010 11:32 pm

Biz Bu programla iyi Kekliyoduk Bebeleri Very Happy

www.indiroloji.com ' Herkesi Bekleriz Yeni Forumumuza ..





Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://tazeforum.ile.biz
kadirselen
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
[By_Admin İyi Forumlar Diler]
avatar


<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 550
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/08/10
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : Denizli
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek


MesajKonu: Geri: Buttton YAKALAMA Oyunu    Paz Ağus. 22, 2010 8:49 am

Very Happy

www.indiroloji.com ' Herkesi Bekleriz Yeni Forumumuza ..





Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://tazeforum.123.st
 
Buttton YAKALAMA Oyunu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lütfen Oyunu Açamıyorum moderator ve adminler yardım edin lütfen

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Bilgisayar & İnternet :: Web Tasarım ve Programlama :: Visual Basic-
Buraya geçin: